Over mij

Nina van den Bosch

Mijn vader vertelde me altijd om nooit geld te verspillen aan het kopen van nieuwe melk frother, omdat de beste en meest betrouwbare melk frother zou ongeveer 3.000 Euro kosten. Maar toen ik een kind was, heb ik nooit nagedacht over de prijs.

Vandaag heb ik besloten om een beetje nadenken over het onderwerp van de melk frother prijzen. Ik wilde weten hoeveel de goedkoopste en beste melkmachine er in Nederland is. Ik zocht op mijn eigen en vond een geweldige post over de beste melkmachines. En dus besloot ik het met je te delen. Ik hoop dat je geniet van dit bericht en als je vragen hebt voel je vrij om contact met mij op mijn Facebook-pagina. Zoals u zien, in de post gebruikte ik een lijst van top 5 goedkoopste melkmachines beschikbaar in Nederland. Ik gebruikte mijn eigen lijsten (van Google Docs) om die beste melkmachines in Nederland te vinden.

Op sociale media vind je me in alle vormen van media. Deze blog is waar ik deel mijn verhalen en gedachten over sociale media en hoe het ons beïnvloedt. Je me ook vinden op Twitter, Facebook, Instagram en Youtube. Dus als je niet bekend bent met mij kun je gemakkelijk vinden me op sociale media. Als je vragen hebt over mij, je ervaring met sociale media of iets over, neem dan contact met mij op en ik beantwoord je graag.

Op deze blog probeer ik te schrijven over alles wat met sociale media te maken heeft. Maar in deze blog, vindt u een heleboel verschillende onderwerpen. Daar kunnen we het allemaal over eens zijn. Dus in plaats van over alles te schrijven, ga ik me concentreren op een bepaald onderwerp: sociale media. Omdat ik journalist ben, probeer ik de lezers te vinden en informatie te geven, zodat ze hun eigen weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Als gevolg daarvan heeft mijn blog veel verschillende onderwerpen, en veel artikelen te lezen. Maar dit is niet mijn enige baan! Ik schrijf ook over andere onderwerpen die ik interessant vind.

Mijn passie

Mijn passie is om mensen te helpen een andere en bijzondere ervaring te creëren. Het was in deze blog dat ik het idee van de Milk Frother en ook in de tijd van de grote frother rage van de vroege jaren '90 die kwam uit een klein Duits tijdschrift genaamd Südsprachen. Ik heb altijd graag experimenteren met nieuwe manieren van het gebruik van melk en dit is mijn manier om dat te doen. Ik hoop dat u de melk frother zo nuttig en interessant als ik en ik wil uw feedback te horen. Bedankt voor het nemen van de tijd om deze blog te controleren.

In de Milk Frother kun je eenvoudig testen of je de melk op je handen hebt gehad of niet. Hoe de Melk frother te gebruiken De Melk Frother maakt gebruik van een temperatuurgevoelige sonde die de temperatuur van de melk (niet de hete vloeistof) detecteert met behulp van een thermometer die speciaal is ontworpen om de temperatuur van de melk te controleren. Wanneer u op de handgreep op de achterkant van de frother drukt, creëert het een kleine elektrische stroom die door een thermometer kan worden gedetecteerd.