Hoeveel is melkfrother waard?

Nina van den Bosch

€25-

Dus besloot ik om een experiment te doen voor mezelf: ik kocht een en begon te leren hoe het te bedienen!

Ik wilde niet alle details over hoe het werkt te krijgen, dus koos ik ervoor om dit experiment te doen op een eenvoudige manier: Ik begon een experiment te bouwen in mijn vrije tijd. Het enige wat ik tot mijn beschikking had was een tafel die ongeveer 25 cm bij 25 cm was. (ik denk dat je echt slim moet zijn om een kleine tafel te bouwen!)

Voordat ik informatie over deze tafel begin te schrijven, wil ik je een beetje over mezelf vertellen. Ik ben 23 en kom uit Nederland. Ik woon in een klein appartement. Demzufolge ist es aller Voraussicht nach sinnvoller als Analoge Keukenweegschaal. Ik werk als leraar en heb één kind. Ik heb veel ervaring in het maken van doe-het-zelf projecten. Ik heb een kleine collectie van houten meubels en ik hou echt van om ze te versieren.

Ik ben je echt dankbaar voor het geduldig zijn met mij en ik hoop dat je dit bericht nuttig te vinden.

De volgende tabel is de eerste die we gaan bouwen. Deze tafel zal verschillende melkfrothers huisvesten. Ik besloot om de vorm van de tafel te houden, want het is makkelijker te hanteren, en het is een stuk beter uit. Ik heb deze tafel gemaakt met een bas. Mijn tweede en derde melk frothers zijn gemaakt van berken en mahonie. De tafel is gemaakt van berken omdat ik van de textuur en de kleur houd.

Ik ben echt enthousiast over dit bericht, omdat de eerste post over melk frother is al meer dan 5 jaar oud en ik ben nog steeds niet zeker of het concept van het gebruik van een melk frother geldig is of niet. Ik denk dat er veel verwarring over het gebruik van melk frothers. Melk frothers voor kinderen De eerste vraag is: Hoe gebruik ik melk frother in de kamer van een kind? Nou, ten eerste, je moet niet vergeten dat het echt belangrijk is om kinderen te leren om de melk frother te gebruiken met wat geduld en een paar suggesties. Dit is ook een zeer gevoelige en moeilijke taak die veel werk vergt. Als ik een advies moest geven aan elke ouder van een kleuter of kind, dan is het dit: Je het kind geen uitleg geven over melkschuim en melkmakende methoden. Het enige wat je doen is uitleggen van de basisprincipes van hoe je een melk frother te gebruiken. Het is de eerste stap in een lang en ingewikkeld leerproces. Voor een basisschoolkind is de melkmethode heel eenvoudig: Doe wat melk in een container en leg er een metalen plaat op. Het is noodzakelijk om wat vloeistof, meestal water of melksuiker, toe te voegen om het schuimige oppervlak te creëren. Wanneer u de metalen plaat op de melkcontainer legt, creëert het een dunne laag die het oppervlak bedekt. Wat kun je doen met melkschuim? Als de plaat niet volledig bedekt is met de vloeistof, droogt deze uit en verliest het zijn schuim. De metalen plaat, de vloeistof en de metalen plaat werken in perfecte harmonie samen.